Молив за вежди Kat Von D Signature Brow Precision Pencil

Започвам с уточнението, че трудно си намирам продукт за вежди и в съчетание с аматюрските ми грим умения, в най-добрият случай обикновено изглежда, че съм поддръжник на натуралната визия.

Веждите ми не страдат от липса на дължина, наситеност и гъстота на населението и въобще границата между леко оформяне до прекалено подчертаване е изключително тънка. Трябва да призная с неудобство, че не винаги я нацелвам. За щастие същият буен характер притежава и косата ми, така че имам поне малка компенсация за това неудобство.

В този смисъл, това което търся в един продукт за вежди е именно леката текстура и НЕпокривност, която просто подчертава, без да оцветява драматично. Поради тези причини и съм установила, че за мен работи най-вече моливът (за разлика от помадата, която често е прекалено наситена, или сенките, която са пък доста размити).

А моливът на Kat Von D с две думи е не просто най-доброто, на което съм попадала до сега, ами най-най-най-удобният, прецизен, с точната покривност и естествен цвят продукт. Това в общи линии синтезира ревюто, но ако все пак имате излишно време, може да продължите да четете.

DSC_0069-copy.jpg

Signature Brow Precision Pencil

За разлика от червилата на Kat Von D, за които ви разказах миналият път и които имат леки разминавания между описание и действителност, тук дори със запетайките в съдържанието не може да се спори. Всяка дума отговаря на реалността и очакванията се покриват и препрокриват, дори само с едно нанасяне.

Дизайн: Връхчето на молива се събира във внушителните 1×1.5mm размери, което позволява невероятен контрол и прецизност при нанасяне.

Ако нанасяте молива с тънката страна, имитацията на косъм е невероятно реалистична. С по-широката страна пък може да запълвате или просто да подчертавате цвета.

10040_1052.JPG

Въобще, с моя скромен опит смея да кажа, че не съм попадала на такъв молив до сега (не означава, че няма, а че аз не съм използвала по една или друга причина). Всичките са били със заострен, кръгъл връх, с който действително може да се прояви творчество, но не са така реалистични. Тук, с плоския връх, се постига именно този естествен вид.

ПС Снимката на молива е от сайта на Kat Von D Beauty. 

Текстура и наситеност: Още един плюс е, че моливът не се рони, нито при нанасяне, нито след това, като в същото време не е сух (т.е. леко се разнася). В същото време има достатъчна твърдост, така че да не се размазва. Наситеността определяте вие – със съвсем лек допир се получава полу-прозрачен завършек, а ако натиснете повече или минете няколко пъти – наситен цвят. Контролът и тук е във ваши ръце, което прави моливът подходящ за всякакви (според мен) вежди.

Дълготрайност: Издържа цял ден.

Цвят: Предлага се в 7 цвята, моят е Medium Brown, като го нанасям леко. Предполагам, че и Light Brown би бил подходящ и следващият път ще пробвам от него.

Опаковка: Красива, семпла и удобна – в единия край има четчица, а в другия – молив.

Бих ли си го взела отново: Ако случайно сте се разсеяли през последните стотина думи: ДА, ДА, ДА! Хиляди пъти ДА!

Layer-93253272.jpg

 

Published by

maggievitty

www.instagram.com/maggievitty

2 thoughts on “Молив за вежди Kat Von D Signature Brow Precision Pencil”

 1. Маги, благодаря за ревюто. Такъв писец и съвсем сходен изглежда да е един от моливите на Catrice https://catrice.eu/en/eye-makeup/eyebrow-pencil/eyebrows/catrice-cosmetics/slimmatic-ultra-precise-brow-pencil-waterproof-025.html…Само като информация 🙂 Поздравления за информацията и начинът, по който я поднасяш. Сърдечни поздрави

  Like

  1. Благодаря ти! :))
   Даа, определено има варианти и при други марки. Докато писах статията, направих бърза справка 😀 На Catrice иначе не съм го пробвала, но изглежда хубав 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s