Catrice More than Nude – 02 Pearly Ballerina

Има един известен израз – A woman can never have enough shoes (Една жена никога не може да има достатъчно обувки). Макар че ако се замисли човек, то това жените като цяло никога нямат достатъчно – обувки, време, дрехи, шоколад, място в гардероба… И лакове в телесен цвят.

Мисля, че имам около 6-7 нюд нюанса (за човек като мен, който не обича да има много-много предмети, това си е доста) и въпреки това, когато си взимам нов лак, първо се насочвам към тези цветове.

Layer-932532729

Catrice More than Nude – 02 Pearly Ballerina

Новата колекция лакове на Catrice More than Nude се предлага в 5 различни нюанса на нюд гамата и в следващите редове ще ви представя един от тях.

  • Цвят – Пастелно телесно розово, със съвсем леки синьо-лилави перлени отблясъци.
  • Наситеност – С един слой се получава чудесна база за френски маникюр. Два са подходящи за лек цвят, който пропуска естествения цвят на ноктите. С три пласта се получава наситен, но все пак нежен цвят. Въобще, един лак – три възможности според времето, с което разполагате.
  • Покривност и Завършек – Има красив огледален блясък, дори и без топ лак. Създава ефект на гел лак, плътен е, което за мен е плюс.
  • Четка – Не е от най-удобните, тъй като е сравнително плътна и обла. Но пък имайки предвид, че цветът е светъл, не си личи толкова дори да се сбърка.
  • Формула – 3 free формула, cruelty free и веган. Последното освен, че е модерно да се слага навсякъде, в случая означава, че не съдържа никакви животински примеси (например в лаковете често се използват люспи от риби, за да добие специфичния перлен завършек).
  • Издръжливост – Както и преди съм ви споделяла, ако лак се задържи повече от 3 дни, го считам за абсолютно издръжлив. Този изкара точно толкова.
  • Предимства – Възможност за различна наситеност, перфектния нюд нюанс с плътно покритие и блясък.
  • Бих ли си го взела друг цвят от марката – О, да. Catrice са ми едни от най-предпочитаните марки, когато става въпрос за лак за нокти. Високо качество, добра покривност и красиви цветове срещу съвсем прилична цена.

*Продуктът ми е предоставен от PR, но мнението е изцяло мое.

 

Published by

maggievitty

www.instagram.com/maggievitty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s