Maybelline спирала Snapscara

Да свалям спиралата е толкова приятно, колкото и миенето на чинии след голяма семейна вечеря. И докато за второто човечеството успя да намери решение (съдомиялна), първият проблем поне за мен беше нерешим.

Затова когато преди около месец попаднах на спиралата на Maybelline Snapscara, която обещава лесно нанасяне и още по-лесно премахване, нямаше и секунда съмнение дали ще я пробвам. Всъщност толкова бързо се понесох към касата, че се оказа, че съм взела лилав цвят, а не черен.

Момичето ми обясни, че често се бъркат цветовете (честно, изглеждат почти еднакви), така че ако и вие искате да я пробвате, проверете два пъти какъв цвят сте взели.

1

 

Maybelline спирала Snapscara

Какво обещава: Лесно сваляне и обем.

Ефект: С едно нанасяне не се създава кой знае какъв обем. С няколко (да, повече от две) вече се постига прилична разлика, но все пак според мен не това е силната й страна. Не удължава миглите, но пък не ги и слепва.

Дълготрайност: Едно от двете наистина силни предимства на тази спирала – издържа цял ден без да се рони и без да оставя следи под клепача, сякаш сте се опитвали да си направите опушен грим.

Премахване: А това е невероятният плюс, заради който бих си я взела отново. И отново. Макар че дори частичка не пада от нея през деня, в момента, в който решите да я махате, спиралата се превръща в малки частици, които просто падат, без да се размазват. Така че след като сте почистили миглите си, няма нужда да почиствате и всичко в диаметър около тях.

Предимства: Изключително лесно сваляне. Йей! Дълготрайност без размазване.

Недостатъци: Няма внушителен краен ефект, но в крайна сметка не това цели продуктът.

Бих ли си я взела отново: ДА!!!!11!!1 Невероятно лесното й премахване я прави предпочитан избор и макар че я взех само за ежедневна спирала, откакто я имам, не съм ползвала друга.

Published by

maggievitty

www.instagram.com/maggievitty

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s